13 Nisan 2013 Cumartesi

DAMAK TADI VE LEZZET DURAĞI

TÜRK YEMEKLERİ-MUTFAĞIMDAN SEÇMELER
 
 
 
     Çeşitli zamanlarda konuklarım için yapmış olduğum yemeklerden bazılarını sizlerin beğenisine sunuyorum.
 
     Yemek yaparken benim için sağlıklı ve doğal malzemelerden yapılmış olması çok önemli. Yemeklerimin hafif olmasına özellikle dikkat ediyorum. Şeker, doymuş yağ, kalori, kolesterol, tuz miktarı yönünden gayet hassas davranıyorum. Lezzet katmak içinse aromalı sebzeler ve değişik çeşniler kullanmayı tercih ediyorum.
 
     Afiyet olsun.
 
Aysun E.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.